مشکلات و خطرات استفاده از هدفون و هندزفری
شاید شما هم شایعاتی راجب خطرات استفاده از هدفون و هندزفری به گوشتان خورده باشد ولی این وسایل بسیار کاربردی و لازم می باشند که با چند حرف نمی توانید آن ها را کنار بگذارید.ولی شاید کمی نگران و دو به شک شده باشید ،برای دانستن اطلاعات دقیق در این زمینه در ادامه همراه سلام گجت باشید:
مشکلاتی و خطرات استفاده از هدفون و هندزفری که شاید با استفاده از آن امکان دارد برای شما به وجود بیاید:
عفونت گوش:
سوالی که آیا هندزفری باعث عفونت گوش می شود را زیاد شنیده اید،شاید دچار عفونت گوش شده باشید و بسیار اذییت شده اید ولی نگران نباشید هندزفری ها آنقدر خطر عفونت گوش را به همراه ندارند ،این روزها بیشتر سمعک ها این مشکل را به وجود می آموزند و هندزفری هایی که به شکل سمعک هستند که مجرای گوش را مسدود میکنند ،رطوبت و جرم گوش را به خود می گیرند و احتمال رشد باکتری و قارچ را زیاد می کند ولی آنقدر درصد این اتفاق هم زیاد نیست
برای جلوگیری از عفونت گوش و خطرات استفاده از هدفون و هندزفری باید نکات زیر را بررسی کنید:
مرتب بعد از عرق کردن و استفاده هندزفری را تمیز کنید
تا جای ممکن استفاده از هندزفری و هدفون را کمتر کنی
اجازه استفاده از هندزفری یا هدفون خود را به دیگران ندهید
از هندزفری هایی با سر سیلیکونی استفاده نکنید، شاید صدای بهتری داشته باشد ولی احتمال عفونت هم بیشتر است.
کاهش شنوایی:
این مشکل بین جوان ها بسیار شایع شده است ،که قدرت شنوایی شما کم شود برای از بین بردن این مشکل صدا را بیش از اندازه بلند نکنید و مدت طولانی از آن استفاده کنید تا درصد این مشکل کاهش یابد.
سرگیجه و حالت تهوع :
شاید مشکل سرگیجه برای شما به وجود آمده باشد ،که منجر به عدم تعادل تان می شود.این مشکل کاملا طبیعی می باشد به دلیل اینکه نبود نویز خارجی گوش شما را فریب می دهد و مغزتان را گیج خواهد کرد.نقش دیگ گوش داخلی حفظ تعادل می باشد که به مغز کمک می کند تا وضعیت فیزیکی بدنتان را کنترل کند.وقتی که از هندزفری با قابلیت حذف نویز استفاده می کنید ،صداهای اطراف را نمی شنوید،پس احساس سرگیجه و تهوع پیدا می کنید،قابلیت نویز کنسلینگ را کم یا خاموش کنید.
وزوز کردن گوش با استفاده از هندزفری یا هدفون:
هندزفری یا هدفون عامل اصلی ایجاد وزوز گوش نیستند؛ بلکه به صورت غیرمستقیم میتوانند این مشکل را برای شما به وجود آورند. وزوز گوش نشانه و پیامد طبیعی از دستدادن شنوایی است. شنوایی هم که گفتیم در اثر شنیدن صدای بلند و طولانی با هندزفری ضعیف میشود.اگر همچین صداهایی شنیدید حتما به پزشک مراجعه کنید.
آیا هندزفری سرطان زا می باشد؟
یکی دیگر از نگرانیهایی که در زمینه خطرات استفاده از هدفون و هندزفری شاید به ذهن شما هم خطور کرده باشد، احتمال سرطانزابودن هندزفریهای بلوتوثی می باشد. این هندزفریهای بدون سیم از طریق امواج بلوتوث به گوشی شما متصل خواهند شد. امواج هم که به نظر میرسد همیشه خطرناک باشند؛ اما در مورد بلوتوث اینطور نیست مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده است. نتیجه تمام این مطالعات نشان می دهد که هدفونها و هندزفریهای بلوتوثی باعث ایجاد سرطان با خطرات قابل توجه برای سلامتی انسان نمیشوند. امواج بلوتوث، تشعشعات غیر یونیزان ساطع میکنند که برخلاف امواجی مثل ایکس سرطانزا یا خطرناک نیستند پس بدون نگرانی از هندزفری بلوتوثی خود استفاده کنید.
ضرر هدفون بیشتر است یا هندزفری؟
سوالی است که شاید خودتان فهمیده باشید،هندزفری به دلیل رفتن در گوش ضرر بیشتری دارد مخصوصا سر سیلیکونی که باعث عفونت می شود و به دلیل بلندگوهای کوچکی که دارد ناچار به بلند کردن صدا هستید که کمی می تواند خطرناک باشد،ولی در مقابل، هدفونها بلندگوهای بزرگتری دارند و صدا را با وضوح بالاتری به گوشتان میرسانند. در نتیجه، کمتر نیاز میشود که ولوم آنها را زیاد کنید. بهعلاوه، این هدفونها روی گوش شما قرار میگیرند و مجرای آن را درگیر نمیکنند. پس میتوان گفت که امکان ابتلا به عفونت گوش را به صفر میرسانند.
چند نکته مهم برای استفاده از هندزفری و پیشگیری از خطرات استفاده از هدفون و هندزفری:
-حتما ولوم را 60 درصد تنظیم کنید و هر 60 دقیقه یکبار هندزفری را کنار بگذارید.
-هندزفری های مناسب با گوشتان تهیه کنید و از سر پلاستیکی دوری کنید.
-حتما لااقل هفته ای یکبار هندزفری تان را تمیز کنید و حتما آن را در کیف و جعبه نگهداری کنید و با خود حمل کنید.
-برندهای معتبر را تهیه کنید اگر مواد آن استاندارد باشد احتمال بروز مشکلات بیشتر شده است ،بعضی از آن ها از مواد ضد حساسیت درست شده اند و استفاده طولانی مدت به گوش آسیب نمی رساند.
-در جاهای پر سر و صدا از آن استفاده نکنید.خیلی از ماها عادت داریم که در اتوبوس، مترو، قطار و دیگر مکانهای شلوغ و عمومی از هندزفری استفاده کنیم. مسلما در این فضاهای عمومی برای این که بتوانیم صدای موسیقی یا پادکست را بشنویم، باید ولوم صدا را زیاد کنیم.در صورتی که، ارتعاش زیاد امواج صوتی به سلولهای گوش آسیب جدی وارد میکند. به همین راحتی سلامتی ما به خطر میافتد. پس اگر شما هم چنین عادتی دارید، سعی کنید آن را کنار بگذارید.
الان نوبت آن رسیده از هندزفری خود با نکاتی که گفته شد با خیال راحت استفاده کنید.برای داشتن یک مارک معتبر هندزفری و جلوگیری از خطرات استفاده از هدفون و هندزفری فقط کافیه به سایت لوازم جانبی شیراز بروید و با انواع آن ها آشنا بشوید و برای مشاوره رایگان با متخصصان ما در ارتباط باشید و با خیال راحت سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.
بدون دیدگاه